Bedrijfsprofiel & doelstelling

Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt is opgericht in 1996 als Hartholt Elektrotechniek. Via de zuivel- en de zwaredieselmotoren-industrie is Henk Hartholt in 1996 begonnen met besturingstechniek in kast- en paneelbouw. Door de klanten als partners te zien bleef het niet bij alleen besturingstechniek. Omdat wij ook met de klant mee denken op andere vakgebieden dan alleen besturingstechniek, zoals de werktuigbouwkundige aspecten, pneumatiek, ergonomische zaken, etc. etc. ... ging en bleef het bedrijf groeien. Wij adviseren bedrijven ook bij automatisering en/of modernisering etc.

In 2000 zijn wij voorzichtig begonnen met de advisering en verkoop van aandrijvingen, componenten, etc.

Expertise werkzaamheden verrichten wij meestal voor verzekeringsmaatschappijen in geval van brand en/of waterschade en voeren indien nodig ook de noodzakelijke werkzaamheden uit om de installatie zo spoedig mogelijk weer in bedrijf te stellen.

Doelstelling:

Ons doel is: een langdurige relatie met U de klant. Wij denken dit te bereiken door de klanten zodanig tevreden te stellen en hen laten ervaren dat zij bij Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt een prima partner hebben gevonden en een goed product hebben gekocht.

Om dit te realiseren werken wij met goede componenten van betrouwbare leveranciers.